Darus

Gyereknap

2020. május

Részletek 2020. év elején várhatóak

Gyereknap

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

A rendezvény helyszíne a Koós-Wéber Kft budaörsi telephelye, amely ipari terület, emiatt kiemelten BALESETVESZÉLYES! Szervezőkként természetesen mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a vendégek biztonságát, ám fontos kiemelnünk, hogy a gyerekekért elsősorban a saját szüleik és felnőtt kísérőik felelnek. Kérünk Titeket, hogy FOKOZOTTAN FIGYELJETEK a kihelyezett táblákra és jelzésekre, valamint ügyeljetek rá, hogy a gyermekek se lépjenek be a lezárt területekre! Köszönjük!

A rendezvény egész helyszínén TILOS A DOHÁNYZÁS a lobbanékony anyagok miatt. Dohányzásra kijelölt hely a kapun kívül található.

A helyszínen található irodaépületben elérhető BABA-MAMA SZOBA, ahol lehetőség van nyugodt körülmények között szoptatni és pelenkát cserélni is.

Szintén az irodaépületben található ORVOSI SZOBA, ahol szükség esetén elsősegélyt nyújtanak a mentős személyzet tagjai.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvényünkön fényképek készülnek, amelyeken szerepelhettek a tömegben. A belépőjegy megvásárlásával ezt elfogadjátok, valamint az esetleges publikáláshoz is hozzájárultok.

Célunk

Megismertetni a gyerekekkel a munkagépeket

Ezeket a munkagépeket a hétköznapok során olyan gyakran láthatjuk, ám közel menni hozzájuk csak a legritkábban van lehetőség. Most olyan körülményeket teremtünk, ahol a gyerekek és szüleik nem csak közel mehetnek, hanem be is ülhetnek a gépek fülkéjébe, sőt, irányíthatják is azokat.

“Köszönjük szépen a szervezést! Bár nem is tudom, hogy Apák Napja vagy Gyereknap volt :)”

Sz. Mariann

Elégedett vendégek

Az elmúlt két évi Darus Gyereknap után számtalan pozitív visszajelzést kaptunk

“Köszönjük az élményt! Hiába hogy rengetegen voltunk és meleg is volt, a kisfiam egyenesen imádta! Az új homlokrakodóját csak úgy emlegeti, hogy nagyon gyönyörű 🙂 Szóval köszi minden szervezőnek!” T. Kata

“Szinte minden apuka szájából elhangzottak a kardántengely, munkahenger és egyéb hozzáértő szakkifejezések! Nagyon élveztük a Darus Gyereknapot!”

S. Noémi