Oldal kiválasztása

Darus

Gyereknap

2024. május 25. szombat

2040 Budaörs, Kinizsi utca 44.

Gyereknap

2024-ben is Darus Gyereknap!

Idén ismét várja a gyerekeket a Darus Gyereknap!

A belépőjegy ára minden program és játék használatát magába foglalja! Ez alól kivétel a büfében elfogyasztott ételek és italok, valamint a kézműves kiállítóknál vásárolt termékek.

Hogy pontosan mivel várunk Titeket?

Ami biztosan lesz:
-pókdaru simogató
-akna túra
-daru tesztelés
-darus emelés bemutató
-olajoshordó gurító verseny
-játékmunkagépes játszóház
-óriás ugrálóvár
-kézműves sarok
-arcfestés
-óriás építőkockák
-gipsztörős játék
-fotósarok
-nyereményjáték
-Duck You food truck büfékocsi
-ingyenes esernyő kölcsönző (rossz idő esetén)

A rendezvény három órás idősávokra van osztva, a belépők ezekre az idősávokra szólnak. (Jegyek elérhetőek itt!) A programok kialakítása során arra törekedtünk, hogy három óra alatt lehetőségetek legyen minden látványosságot megnézni és kipróbálni, lehetőleg minél kevesebb sorban állással! Tapasztalataink szerint a három óra a gyerekeknek bőven elég: az élmények, a zaj és a por ennyi idő alatt kifárasztja őket.

A daruk, toronydaruk és egyéb munkagépek mellett ingyenes kézműves foglalkozással, arcfestéssel, játékmunkagépes játszóházzal, ugrálóvárral és játékokkal várjuk a gyerekeket!

A részletes programok folyamatosan frissülnek! Hogy ne maradj le a legújabb fejleményekről, kövesd Facebook oldalunkat!

Hamarosan találkozunk!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIGYELEM!

Jegyek kizárólag az oldalunkon, a jegyvásárlás menüpont alatt vásárolhatóak. A helyszínen NEM lesz jegyárusítás! A rendezvényre kizárólag előre megvásárolt jegyekkel lehet belépni!

Daruk minden mennyiségben

Daruk minden mennyiségben

A mini darutól kezdve a majd 250 tonnát elbíró darukon át a toronydaruig mindennel találkozhattok a helyszínen! Lesz, amit irányatni lehet, lesznek olyanok, amikre felmászhattok, és lesz néhány, amit kívülről csodálhattok!

Játékmunkagépes Játszóház

Játékmunkagépes Játszóház

Természetesen ez alkalommal sem maradhat ki a Játékmunkagépes Játszóház, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvenc játékukat!

Munkagépes kézműves foglalkozás és játékok

Munkagépes kézműves foglalkozás és játékok

Színes és izgalmas kiegészítő programokkal készülünk a gyerekek számára! Gipsztörős kincsvadászattal és hűtőmágnes festéssel várunk Titeket!

Büfé

Büfé

Ha megéheznétek a nap folyamán, klassz büfé vár majd Titeket ínycsiklandozó ételekkel, italokkal és kifejezetten a gyerekek részére tervezett gyermek fogásakkal, menükkel!

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

A rendezvény helyszíne a Koós-Wéber Kft budaörsi telephelye, amely ipari terület, emiatt kiemelten BALESETVESZÉLYES! Szervezőkként természetesen mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a vendégek biztonságát, ám fontos kiemelnünk, hogy a gyerekekért elsősorban a saját szüleik és felnőtt kísérőik felelnek. Kérünk Titeket, hogy FOKOZOTTAN FIGYELJETEK a kihelyezett táblákra és jelzésekre, valamint ügyeljetek rá, hogy a gyermekek se lépjenek be a lezárt területekre! Köszönjük!

A rendezvény egész helyszínén TILOS A DOHÁNYZÁS a lobbanékony anyagok miatt. Dohányzásra kijelölt hely a kapun kívül található.

A helyszínen található irodaépületben elérhető BABA-MAMA SZOBA, ahol lehetőség van nyugodt körülmények között szoptatni és pelenkát cserélni is.

Szintén az irodaépületben található ORVOSI SZOBA, ahol szükség esetén elsősegélyt nyújtanak a mentős személyzet tagjai.

 

 

Felhívjuk figyelmeteket a következőkre:

-Rendezvényünkön fényképek készülnek, amelyeken szerepelhettek a tömegben. A belépőjegy megvásárlásával ezt elfogadjátok, valamint az esetleges publikáláshoz is hozzájárultok.

-A jegy megvásárlásával elfogadjátok a tűz-, munka-, és balesetvédelmi előírásokat, valamint a rendezvény házirendjét, amelyek megtalálhatóak az Általános Szerződési Feltételekben.

-A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Célunk

Megismertetni a gyerekekkel a munkagépeket

Ezeket a munkagépeket a hétköznapok során olyan gyakran láthatjuk, ám közel menni hozzájuk csak a legritkábban van lehetőség. Most olyan körülményeket teremtünk, ahol a gyerekek és szüleik nem csak közel mehetnek, hanem be is ülhetnek a gépek fülkéjébe, sőt, irányíthatják is azokat.

“Köszönjük szépen a szervezést! Bár nem is tudom, hogy Apák Napja vagy Gyereknap volt :)”

Sz. Mariann

Elégedett vendégek

A korábbi Darus Gyereknap-ok után számtalan pozitív visszajelzést kaptunk

“Köszönjük az élményt! Hiába hogy rengetegen voltunk és meleg is volt, a kisfiam egyenesen imádta! Az új homlokrakodóját csak úgy emlegeti, hogy nagyon gyönyörű 🙂 Szóval köszi minden szervezőnek!”
T. Kata

“Szinte minden apuka szájából elhangzottak a kardántengely, munkahenger és egyéb hozzáértő szakkifejezések! Nagyon élveztük a Darus Gyereknapot!”

S. Noémi

Együttműködő partnereink

Kiemelt támogatóink

Közreműködő partnereink