Darus

Gyereknap

2019. május 25. szombat
09:00-12:00, 12:00-15:00, 15:00-18:00

2019. május 26. vasárnap
09:00-12:00, 12:00-15:00, 15:00-18:00

2040 Budaörs, Kinizsi utca 44.

Gyereknap

2019-ben is Darus Gyereknap!

Idén is szuper programokkal várunk Titeket!

A kétnapos rendezvény három órás idősávokra van osztva, a belépők ezekre az idősávokra szólnak. A programok kialakítása során arra törekedtünk, hogy három óra alatt lehetőségetek legyen minden látványosságot megnézni és kipróbálni, lehetőleg minél kevesebb sorban állással!

A daruk, toronydaruk és egyéb munkagépek mellett ingyenes kézműves foglalkozással, arcfestéssel és játékokkal várjuk a gyerekeket, és természetesen a nyereményjáték sem maradhat el! Minden gyermek kaparós sorsjegyet kap a belépés során (mivel ez szerencsejátéknak minősül, ezért a gyerekekkel érkező felnőtt kísérőknek adjuk át a sorsjegyeket), amellyel azonnal kiderül, hogy mit nyertetek, és helyben át is vehetitek nyereményeteket!

A részletes programok folyamatosan frissülnek! Hogy ne maradj le a legújabb fejleményekről, kövesd Facebook oldalunkat!

Hamarosan találkozunk!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIGYELEM!

Jegyek kizárólag az oldalunkon, a jegyvásárlás menüpont alatt vásárolhatóak. A helyszínen NEM lesz jegyárusítás! A rendezvényre kizárólag előre megvásárolt jegyekkel lehet belépni!

Daruk minden mennyiségben

Daruk minden mennyiségben

A mini darutól kezdve a majd 250 tonnát elbíró darukon át a toronydaruig mindennel találkozhattok a helyszínen! Lesz, amit irányatni lehet, lesznek olyanok, amikre felmászhattok, és lesz néhány, amit kívülről csodálhattok!

Földmunkagépek

Földmunkagépek

Építőipari földmunkagépek, amelyeket gyakran láthattok a városi építkezések során. Most végre testközelből is megnézhetitek őket, felmászhattok rájuk, némelyiket még vezethettek is!

Munkagépes kézműves foglalkozás és játékok

Munkagépes kézműves foglalkozás és játékok

Színes és izgalmas kiegészítő programokkal készülünk a gyerekek számára! Gipsztörős kincsvadászat és autós hűtőmágnes festéssel várunk Titeket!

Játékmunkagépes Játszóház

Játékmunkagépes Játszóház

Természetesen idén sem maradhat ki a Játékmunkagépes Játszóház, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvenc játékukat! Ráadásul ha valamelyik darab különösen a szívetekhez nő, azt meg is vásárolhatjátok.

Food truck büfékocsik

Food truck büfékocsik

Ha megéheznétek a nap folyamán, klassz food truckok várnak Titeket ínycsiklandozó ételeikkel, és kifejezetten a gyerekek részére tervezett gyermek fogásaikkal, menüikkel! 

A Darus Gyereknapon egy különlegességgel is várunk Titeket, ugyanis az Auto-MI csapata is kint lesz a helyszínen a teljes flottájával, azaz hat különböző elektromos kisautóval! A járművek maximális sebessége 5 km/óra, ami egy felnőtt kényelmes sétatempójának felel meg. Az autók biztonsági övvel felszereltek, lassan indulnak, és fokozatosan gyorsulnak fel, ezáltal gondoskodva a gyermekek maximális biztonságáról. Az autókat 2-6 éves korosztálynak ajánljuk. Az óvodás korosztály már egyedül képes vezetni az autót, a kisebbek pedig a szülő távirányítása mellett élvezhetik az utazást. És ami a legjobb az egészben, hogy mindez INGYENES, tehát a belépőjegy ára tartalmazza a kisautók használatát is, nem kell külön fizetni a kocsikázásért wink Reméljük, hogy Ti is annyira várjátok már a gyereknapot, mint mi! ♥

Különleges kézműves vásárral is várunk Benneteket, ahol a termékek jelentős része munkagépes témájú!

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

A rendezvény helyszíne a Koós-Wéber Kft budaörsi telephelye, amely ipari terület, emiatt kiemelten BALESETVESZÉLYES! Szervezőkként természetesen mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a vendégek biztonságát, ám fontos kiemelnünk, hogy a gyerekekért elsősorban a saját szüleik és felnőtt kísérőik felelnek. Kérünk Titeket, hogy FOKOZOTTAN FIGYELJETEK a kihelyezett táblákra és jelzésekre, valamint ügyeljetek rá, hogy a gyermekek se lépjenek be a lezárt területekre! Köszönjük!

A rendezvény egész helyszínén TILOS A DOHÁNYZÁS a lobbanékony anyagok miatt. Dohányzásra kijelölt hely a kapun kívül található.

A helyszínen található irodaépületben elérhető BABA-MAMA SZOBA, ahol lehetőség van nyugodt körülmények között szoptatni és pelenkát cserélni is.

Szintén az irodaépületben található ORVOSI SZOBA, ahol szükség esetén elsősegélyt nyújtanak a mentős személyzet tagjai.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvényünkön fényképek készülnek, amelyeken szerepelhettek a tömegben. A belépőjegy megvásárlásával ezt elfogadjátok, valamint az esetleges publikáláshoz is hozzájárultok.

Célunk

Megismertetni a gyerekekkel a munkagépeket

Ezeket a munkagépeket a hétköznapok során olyan gyakran láthatjuk, ám közel menni hozzájuk csak a legritkábban van lehetőség. Most olyan körülményeket teremtünk, ahol a gyerekek és szüleik nem csak közel mehetnek, hanem be is ülhetnek a gépek fülkéjébe, sőt, irányíthatják is azokat.

“Köszönjük szépen a szervezést! Bár nem is tudom, hogy Apák Napja vagy Gyereknap volt :)”

Sz. Mariann

Elégedett vendégek

A 2018-as Darus Gyereknap után számtalan pozitív visszajelzést kaptunk

“Köszönjük az élményt! Hiába hogy rengetegen voltunk és meleg is volt, a kisfiam egyenesen imádta! Az új homlokrakodóját csak úgy emlegeti, hogy nagyon gyönyörű 🙂 Szóval köszi minden szervezőnek!” T. Kata

“Szinte minden apuka szájából elhangzottak a kardántengely, munkahenger és egyéb hozzáértő szakkifejezések! Nagyon élveztük a Darus Gyereknapot!”

S. Noémi

Együttműködő partnereink

Kiemelt támogatóink

Közreműködő partnereink