Darus

Gyereknap

2020. május 30. szombat
09:00-12:00, 12:00-15:00, 15:00-18:00

2040 Budaörs, Kinizsi utca 44.

Gyereknap

2020-ban is Darus Gyereknap!

Idén is szuper programokkal várunk Titeket!

A rendezvény három órás idősávokra van osztva, a belépők ezekre az idősávokra szólnak. A programok kialakítása során arra törekedtünk, hogy három óra alatt lehetőségetek legyen minden látványosságot megnézni és kipróbálni, lehetőleg minél kevesebb sorban állással!

A daruk, toronydaruk és egyéb munkagépek mellett ingyenes kézműves foglalkozással, arcfestéssel és játékokkal várjuk a gyerekeket, és természetesen a nyereményjáték sem maradhat el! Minden gyermek kaparós sorsjegyet kap a belépés során (mivel ez szerencsejátéknak minősül, ezért a gyerekekkel érkező felnőtt kísérőknek adjuk át a sorsjegyeket), amellyel azonnal kiderül, hogy mit nyertetek, és helyben át is vehetitek nyereményeteket!

A részletes programok folyamatosan frissülnek! Hogy ne maradj le a legújabb fejleményekről, kövesd Facebook oldalunkat!

Hamarosan találkozunk!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIGYELEM!

Jegyek kizárólag az oldalunkon, a jegyvásárlás menüpont alatt vásárolhatóak. A helyszínen NEM lesz jegyárusítás! A rendezvényre kizárólag előre megvásárolt jegyekkel lehet belépni!

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

A rendezvény helyszíne a Koós-Wéber Kft budaörsi telephelye, amely ipari terület, emiatt kiemelten BALESETVESZÉLYES! Szervezőkként természetesen mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a vendégek biztonságát, ám fontos kiemelnünk, hogy a gyerekekért elsősorban a saját szüleik és felnőtt kísérőik felelnek. Kérünk Titeket, hogy FOKOZOTTAN FIGYELJETEK a kihelyezett táblákra és jelzésekre, valamint ügyeljetek rá, hogy a gyermekek se lépjenek be a lezárt területekre! Köszönjük!

A rendezvény egész helyszínén TILOS A DOHÁNYZÁS a lobbanékony anyagok miatt. Dohányzásra kijelölt hely a kapun kívül található.

A helyszínen található irodaépületben elérhető BABA-MAMA SZOBA, ahol lehetőség van nyugodt körülmények között szoptatni és pelenkát cserélni is.

Szintén az irodaépületben található ORVOSI SZOBA, ahol szükség esetén elsősegélyt nyújtanak a mentős személyzet tagjai.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvényünkön fényképek készülnek, amelyeken szerepelhettek a tömegben. A belépőjegy megvásárlásával ezt elfogadjátok, valamint az esetleges publikáláshoz is hozzájárultok.

Célunk

Megismertetni a gyerekekkel a munkagépeket

Ezeket a munkagépeket a hétköznapok során olyan gyakran láthatjuk, ám közel menni hozzájuk csak a legritkábban van lehetőség. Most olyan körülményeket teremtünk, ahol a gyerekek és szüleik nem csak közel mehetnek, hanem be is ülhetnek a gépek fülkéjébe, sőt, irányíthatják is azokat.

“Köszönjük szépen a szervezést! Bár nem is tudom, hogy Apák Napja vagy Gyereknap volt :)”

Sz. Mariann

Elégedett vendégek

A 2018-as Darus Gyereknap után számtalan pozitív visszajelzést kaptunk

“Köszönjük az élményt! Hiába hogy rengetegen voltunk és meleg is volt, a kisfiam egyenesen imádta! Az új homlokrakodóját csak úgy emlegeti, hogy nagyon gyönyörű 🙂 Szóval köszi minden szervezőnek!” T. Kata

“Szinte minden apuka szájából elhangzottak a kardántengely, munkahenger és egyéb hozzáértő szakkifejezések! Nagyon élveztük a Darus Gyereknapot!”

S. Noémi