Őszi
Munkagépes
Mulatság

2019. szeptember 28. szombat
09:00-12:00, 12:00-15:00, 15:00-18:00

Mulatság

Ősszel ismét a munkagépeké a főszerep!

A munkagép mániás gyerekeknek itt a helye!
(Főként a 2-6 éves korosztály számára élvezetes a program)

A rendezvény három órás idősávokra van osztva, a belépők ezekre az idősávokra szólnak. A programok kialakítása során arra törekedtünk, hogy három óra alatt lehetőségetek legyen minden látványosságot megnézni és kipróbálni, lehetőleg minél kevesebb sorban állással! (Ezzel együtt számítani kell némi sorbanállásra, de mindent megteszünk, hogy addig se unatkozzatok! wink )

A daruk és egyéb munkagépek mellett ingyenes kézműves foglalkozással, arcfestéssel és játékokkal várjuk a gyerekeket, és természetesen a nyereményjáték sem maradhat el!

A részletes programok folyamatosan frissülnek! Hogy ne maradj le a legújabb fejleményekről, kövesd Facebook oldalunkat!

Hamarosan találkozunk!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

FIGYELEM!

Jegyek kizárólag az oldalunkon, a jegyvásárlás menüpont alatt vásárolhatóak. A helyszínen NEM lesz jegyárusítás! A rendezvényre csak előre megvásárolt jegyekkel lehet belépni!

Földmunkagépek és daruk

Földmunkagépek és daruk

Építőipari földmunkagépek és daruk, amelyeket gyakran láthattok a városi építkezések során. Most végre testközelből is megnézhetitek őket, felmászhattok rájuk, némelyiket még vezethettek is!

Játékmunkagépes Játszóház

Játékmunkagépes Játszóház

Természetesen idén sem maradhat ki a Játékmunkagépes Játszóház, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvenc játékukat, miközben a kukorica halmokat rakodják a járművekkel!

Kézműves foglalkozás és játékok

Kézműves foglalkozás és játékok

Színes és izgalmas kiegészítő programokkal készülünk a gyerekek számára! Építkezés könnyű téglákkal, gipsztörős kincsvadászat és hűtőmágnes festéss vár Titeket!

Óriás légvár

Óriás légvár

Mit szólnátok egy óriási légvárhoz? Igyekeztünk munkagépes formájút szerezni, de végül egy hatalmas hajót találtunk, amire azt gondoltuk, végül is jármű, szóval ha nagyon akarjuk, belefér a tematikába 🙂

Roller pálya

Roller pálya

Elkerített roller pálya várja a gyerekeket, ahol fedett helyen gyakorolhatnak és “száguldozhatnak” a kiemelkedő minőségű, svájci MICRO rollerekkel!

Ezúttal is várunk Titeket egy mini-vásárral, ahol a termékek jelentős része munkagépes témájú!

FONTOS INFORMÁCIÓK

A rendezvény helyszíne a Koós-Wéber Kft budaörsi telephelye, amely ipari terület, emiatt kiemelten BALESETVESZÉLYES! Szervezőkként természetesen mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a vendégek biztonságát, ám fontos kiemelnünk, hogy a gyerekekért elsősorban a saját szüleik és felnőtt kísérőik felelnek. Kérünk Titeket, hogy FOKOZOTTAN FIGYELJETEK a kihelyezett táblákra és jelzésekre, valamint ügyeljetek rá, hogy a gyermekek se lépjenek be a lezárt területekre! Köszönjük!

A rendezvény egész helyszínén TILOS A DOHÁNYZÁS a lobbanékony anyagok miatt. Dohányzásra kijelölt hely a kapun kívül található.

A helyszínen található irodaépületben elérhető BABA-MAMA SZOBA, ahol lehetőség van nyugodt körülmények között szoptatni és pelenkát cserélni is.

Szintén az irodaépületben található ORVOSI SZOBA, ahol szükség esetén elsősegélyt nyújtanak a mentős személyzet tagjai.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvényünkön fényképek készülnek, amelyeken szerepelhettek a tömegben. A belépőjegy megvásárlásával ezt elfogadjátok, valamint az esetleges publikáláshoz is hozzájárultok.

Helyszín

2040 Budaörs, Kinizsi u. 44.

Hívj minket

+36-30/599-5915

Küldj emailt

info@munkagepescsaladinapok.hu

Kérdésed van? Keress minket telefonon, emailben, vagy akár itt:

Adatvédelmi tájékoztató

7 + 9 =

Együttműködő partnereink

Kiemelt támogatóink

Közreműködő partnereink