Tapasztalataim szerint az idei őszi rendezvény nagyon jól sikerült, és külön boldoggá tesz, hogy ez volt az első olyan munkagépes rendezvény, ami után csak pozitív visszajelzéseket kaptam! Persze azért mindig van hova fejlődni, de na, azért jól esett, hogy egyetlen morcos hangvételű üzenetet sem kellett megválaszolni 🙂

Amivel korábban a legtöbb problémátok volt (hozzáteszem teljesen jogosan), az a hosszas sorban állás a gépeknél. Úgy tapasztaltam, hogy az őszi rendezvényen csak a reggeli (09:00-12:00) idősávban volt kisebb fennakadás, de a nap további részében elég gördülékenyen ment a dolog. Sokat segített, hogy ott volt az óriási légvár, illetve tudatosan készültünk rá, hogy csökkentsük a sorban állás okozta feszültséget azzal, hogy a gyerekek számára apró ajándékokat osztogattunk.

Azt a következtetést vontam le, hogy a reggeli idősávban többnyire egyszerre, rögtön nyitásra érkezik a többség, és mindenki rögtön a gépeket veszi célba, emiatt feltorlódnak a sorok. A későbbi idősávokban sokkal elszórtabban érkeznek a vendégek, így akkor már nem okoz fennakadást a tömeg. Arra a következtetésre jutottam, hogy a következő rendezvényeken lecsökkentem a délelőtti idősáv jegyeinek számát, így a reggeli torlódás is mérsékelhető.

Nagyon hálás vagyok a rendezvény során velem együttműködő cégeknek, főként a Huntraco Zrt.-nek, akik a gyerekek által olyannyira szeretett sárga munkagépeket biztosították aznapra, illetve a Koós-Wéber Kft.-nek, akik immár negyedik alkalommal engedték, hogy a telephelyüket használjam a rendezvény helyszínéül, valamint biztosították az infrastruktúrát és daruikat. Ezen cégek nélkül lehetetlen lett volna megrendeznem az Őszi Munkagépes Mulatságot!

Ezen a rendezvényen volt egy nagy sátor is, ami szuperül megállta a helyét! Ide helyeztük a kézműves foglalkozásokat, és az egyéb játékokat. Nagy biztonságot jelentett, hogy így nem, vagy sokkal kevésbé volt kiszolgáltatva a rendezvény az időjárás viszontagságainak. Persze ezúttal is készültünk az ingyenes ernyő kölcsönzőnkkel, ami napsütésben és esőben egyaránt hasznos lehet! 🙂

Szerencsés volt továbbá, hogy ezúttal bőségesen fel voltunk szerelve padokkal és asztalokkal, így nem okozott problémát az ülőhelyek száma és az ételek kényelmes elfogyasztása. El kell, hogy áruljam Nektek, a sátor, az asztalok és a padok nem nekem köszönhetően voltak ott, hanem a Koós-Wéber Kft. támogatásának köszönhetően, ugyanis a munkagépes nap előtt tartottak egy ünnepséget, amelyen a cég a 25. születésnapját ünnepelte. Ezúton is gratulálok az eddigi sikeres negyed évszázadhoz és Boldog Születésnapot kívánok nekik! Szóval ők bérelték a sátrat és az eszközöket, és megengedték, hogy én használjam azokat a munkagépes napon is. Ezt külön köszönöm nekik!

A foglalkozások ismét nagy népszerűségnek örvendtek. A gyerekek megint látványosan szerették az óriás téglás építő játékot, a hűtőmágnes festést, és a gipsztörős kincskeresést. Erre az alkalomra 800 darab gipsztömböt öntöttem, ezúttal már rutinosan nem a lakásban, így a férjem sem akadt ki a lakásban mindenhol alattomosan szálló gipszpor miatt, mint legutóbb 🙂

Alapvetően úgy láttam, hogy jól éreztétek magatokat, mosolygós gyerekek és felnőttek távoztak a helyszínről 🙂 Bízom benne, hogy tényleg pozitív élmény maradt bennetek a rendezvénnyel kapcsolatban, és hogy máskor is találkozunk még!

A következő munkagépes tematikájú rendezvény a Darus Gyereknap lesz 2020. május 30-án szombaton, a pünkösdi ünnep előtt.

Ha szeretnéd segíteni a munkámat, kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet, amellyel visszajelezhetsz nekem, hogy a munkagépes napon mi tetszett, és mi nem. Rövid kérdőív, pár perc alatt kitölthető. A kitöltők között egy családi belépőt sorsolok ki november 22-én a 2020-as Darus Gyereknapra!

https://forms.gle/piYJoMUKCsZ4LnKu8

Ha még nem voltál egyetlen munkagépes rendezvényen sem, kitöltheted ezt a kérdőívet, hogy miért nem voltatok még? Ez is rövid, nagyjából másfél perc a kitöltése. Ezen kérdőív kitöltői között is kisorsolok november 22-én egy családi belépőt a jövő évi Darus Gyereknapra!

https://forms.gle/9T68FH4xSGBk6NDSA

Köszönöm, ha visszajelzel, ezáltal lehetőségem van arra, hogy még inkább a Ti igényeitekre szabhassam a munkagépes rendezvényeket!

Brigi