Az AUTOMI Elektromos kisautó kölcsönző egy családi vállalkozás, elektromos gyermekautók kölcsönzésével foglalkozunk. Szolgáltatásunk kitűnő kiegészítője lehet családi napoknak, születésnapi buliknak, óvodai, vagy egyéb más gyermekrendezvénynek.  Saját tapasztalatból tudjuk, hogy minden kisgyermeket lenyűgöz a színes, világító, zenélő kisautók látványa, és alig várják, hogy beleülhessenek és kipróbálhassák őket! A jó hangulat garantált, hiszen melyik gyerek ne szeretne úgy kocsikázni, mint a felnőttek, miközben az autóból vidám zene szól? 🙂

Kisautóink az eredetire megszólalásig hasonlító, márkajelzéssel ellátott járművek, melyeknek maximális sebessége 5 km/óra, ami egy felnőtt kényelmes sétatempójának felel meg. Az autók biztonsági övvel felszereltek, lassan indulnak, és fokozatosan gyorsulnak fel, ezáltal gondoskodva a gyermekek maximális biztonságáról. Az autókat 2-6 éves korosztálynak ajánljuk. Az óvodás korosztály már egyedül képes vezetni az autót, a kisebbek pedig a szülő távirányítása mellett élvezhetik az utazást. Az autózás közben fejlődhet a gyermekek térlátása és koordinációja, valamint koncentrációs képességük is pozitív irányba változhat. Nem utolsó sorban pedig megismerkednek a vezetés alapjaival, illetve a közlekedés szabályaival. Minden autónk rendelkezik zenelejátszóval, USB csatlakozóval, FM rádióval, ezáltal még élvezetesebbé téve az autózást.

Igény szerint mini közlekedési lámpák, KRESZ-táblák, bóják segítségével építjük ki a pályát, hogy minél élethűbb legyen a vezetési élmény. Lehetőség van KRESZ-oktatással egybekötött autózásra is. Az autózáshoz szükséges terület minimum 80-100 m2.

További információk, fényképek, videók megtekinthetőek facebook oldalunkon: