babyberry és barátai showroom – ahol megelevenednek a Pinterest gyerekszobái

Az otthon a gyerekek számára egyet jelent a stabilitással, a biztonsággal. Ez az a hely, ahol kiismerik magukat, ahol a megszokott játékok, ágy és párna várja őket. Ennek a megteremtése pedig kizárólag rajtunk múlik. Az életterünk befolyásolja a közérzetünket, én pedig hiszek abban, hogy egy letisztult, harmonikus otthonban kellemesebben érzik magukat a gyerekek, mint egy túlzsúfolt, tárgyakkal teletömött, vibráló lakásban, ahol talán nehezebb kikapcsolni, megpihenni. Ezért javaslom mindenkinek, inkább kevesebb tárggyal vegyük körül magunkat, azokat ellenben válasszuk ki gondosan: legyenek jó minőségű, hosszútávú darabok, melyek harmóniában állnak egymással, hogy az otthonunk a szeretet és melegség mellett nyugalmat is sugározzon.

A babyberryés barátai showroom a kisgyermekeknek készülő, egyedi dizájner termékek, berendezési tárgyak és kiegészítők piacának egyik legkülönlegesebb magyarországi szereplője.

A babyberry és barátai showroomban több mint húsz hazai tervező és néhány skandináv márka termékei találhatóak meg, az itt forgalmazott termékek túlnyomó része sehol máshol nem szerezhető be. Ebben a varázsbirodalomban mindent ki lehet próbálni: a csepphintába bárki belehuppanhat, a babzsákokban olvasgathat, a puffokon ücsöröghet, a krétatáblára rajzolhat, az indiánsátorban bújócskázhat, az intim sarokban pedig még kényelmesen szoptatni is lehet. Akik belépnek az ajtón, egy meseboltba érkeznek, ahol megelevenednek a Pinterest távoli babaszobái, ahol a hazai tervezőknek köszönhetően életre kelnek az elérhetetlennek hitt gyerekszobák és ahol olyan bútorokat és kiegészítőket lehet megvásárolni, melyekkel igazán egyedi, különleges teret teremthetünk a gyerekünk számára.

Akinek pedig nincs lehetősége személyesen ellátogatni a showroomba, az mindenképpen nézzen körül a babyberry webáruházban, ahol a gyönyörű és stílusos gyerekszoba termékek nagy része online is megvásárolható!

babyberry és barátai showroom: https://babyberry-es-baratai.hu/

babyberry webáruház: https://www.babyberry.hu/