Nagy Brigitta vagyok és anyagmérnökit végeztem Kolozsvárott. Ott megtanultam, hogy milyen anyag milyen hatással van a környezetünkre és Ránk. A fiam születésével ez még fontosabbá vált, mivel tudtam, hogy csak a legjobbat szeretném Neki. A sok gagyi és veszélyes rágókát nem szerettem volna megvenni, és mivel nem is cumizott, elkezdtem kutakodni, hogy mi lehetne a legjobb… majd ráleltem!

A BriNa Chewellery termékei garantáltan BPA-, ftalát-, latex- és nehézfém mentesek, az SGS (Société Générale de Surveillance) és az FDA (Food and Drug Administration) által bevizsgáltak.

A nevelési elvekben a kötődő nevelés áll hozzám közel, ezért a hordozás sem maradhatott el. Ehhez viszont az társult, hogy minden ékszer és nyaklánc lekerült rólam.

Mivel minden egyes darabot én tervezek és nagy gonddal, saját kezűleg készítem el Nektek, lehetőségetek van egészen egyedi, általatok megálmodott BriNa ékszerek, illetve BriNa játékok rendelésére is a rengeteg marokrágcsa és babrajáték mellett. Keressetek bizalommal!

Facebook oldalam:
https://www.facebook.com/BriNaChewellery/