Szia! Kovács András vagyok, Magyarország legnagyobb, bio édesburgonyát áruló webáruház tulajdonosa. Amikor megtudtuk, hogy most ősszel is lesz Munkagépes mulatság, egy percig sem hezitáltunk. A webáruházunkban augusztus közepétől lehet bio édesburgonyát, bio fodros kelt rendelni, közben a földeken is zajlik még a munka, de egy ilyen, kifejezetten gyermekes családoknak szóló programot felemelő érzés bármilyen formában támogatni.

Lehet, hogy még nem találkoztál velünk, ezért mesélek kicsit magunkról. Néhány hektáron kezdtük, de jelenleg organikus gazdaságunkban már több mint 20 hektáron termeljük a bio édesburgonyát és a bio fodros kelt.

Szakértelemmel és szeretettel termelünk

Mindig is a hosszútávon fenntartható gazdálkodásban hittünk. Nap mint nap szembesülünk azzal, hogy mit okoz az, ha az ember nem tiszteli a természetet. Amikor nem elfogadja, hanem kizsákmányolja mindazt a sok jót, amit adni képes. Nálunk a természet és az emberek egészségének védelme magától értetődő. Ezért nem használunk semmilyen vegyszert. Hanem ehelyett a napra, az esővízre bízzuk az édesburgonya palántáinkat, akik tápláló és finom terméssel hálálják meg a törődést. Nem hiszünk a vegyszerrel való védekezésben. Sokkal hatékonyabb, ha egyszerűen olyan körülményeket teremtünk a kártevőknek, amelyek nem kedveznek nekik.

Most hozzád szólok

Édesburgonyáinkat és termékeinket nagy százalékban kismamák és (kis)gyerekes családok vásárolják. A gyermekek egyszerűen imádják az édesburgonya édeskés ízét. A sárga illetve lila szín pedig azonnal felkelti az érdeklődésüket. Akkor is telitalálat lehet, ha a kis lurkó a többi zöldséggel eddig még nem kötött volna szorosabb barátságot. A sárga húsú édesburgonyánk már 6 hónapos kortól adható. A lilát pedig 12 hónapos kortól javasoljuk. Azért, hogy minden információ birtokába juthass, idén egy külön aloldalt készítettünk, ahol tényleg mindent megtalálsz. Többek között a hozzátáplálással kapcsolatos tudnivalókat is.

Mielőtt azt gondolnád, hogy az édesburgonya csak a gyermekednek tesz jót, gyorsan kapj be te is egy falatot, mert a benne lévő tápanyagok ásványi anyagok és vitaminok pont úgy szolgálják a te egészségedet, mint az övét!

Mikor ajánlom magunkat?

  • amennyiben neked is fontos, hogy vegyszermentes zöldség kerüljön az asztalra
  • hiszel az egészséges, magyar bio termékekben
  • szeretnéd, ha gyermeked a fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat természetes formában kapná meg
  • olyan egészséges alapanyagot keresel, amely megfelelő tárolás mellett (télen is!) több hónapig megőrzi a minőségét
  • olyan ételeket készítenél a babádnak, amely kedvezően hat az emésztésére

Nyerd meg az egyik nagyértékű csomagunkat!

A Munkagépes családinapon nem tudunk személyesen jelen lenni, de ez nem jelenti azt, hogy nem is tudunk semmit tenni értetek.

Ezért három csomagot raktunk össze, amelyben mindent megtalálsz, amit a vásárlóink szeretnek bennünk. Különböző fajta édesburgonyákat, fodros kelt, receptkönyvet és egy személyes köszöntőt is! Azért, hogy ezt a majd 15 kilós, 15.000 forint értékű csomagot ne keljen hazacipelned, a tombolán összesen 3 kupont sorsolunk ki, amelyen egy egyedi azonosítókód lesz, és ha azzal megkeresel minket a Facebook oldalunkon vagy az info@edesburgonya.bio e-mail címen, akkor azonnal össze is csomagoljuk neked ezt a szuper ajándékcsomagot, és Magyarországon belül 1-2 napon belül ingyen az otthonotokba is szállítjuk.

Érezzétek nagyon jól magatokat!

Kovács András
Édesburgonya.bio