Kedves Olvasó!

 

Szentiványi Mariann vagyok a Create Yourself Kft. tulajdonosa, közgazdász, két gyerkőc édesanya, aki már 4. éve kreatív és karácsonyos webáruházakat és kreatív üzletet üzemeltet. Először hobbinak indult a ténykedésem, csak alkotni szerettem volna, elfoglalni magamat kreatívan, de újragondoltam és olyan Create Yourself módra az önmegvalósítás útjára léptem.., belevágtam.., így ma már ez a hivatásom és a foglalkozásom.

Egész évben kreatív és hobby technikákhoz szükséges alapanyagok kereskedelmével, kreatív workshopokkal, kreatív táborokkal foglalkozom. Webáruházam: https://www.hobbykreativ.hu/, facebook oldal: https://www.facebook.com/hobbykreativ.hu/. A téli szezonban műfenyő és Led fények kereskedelme is felkerül a palettára, de hamarosan nyit legújabb webáruházunk is, a Createbox, ami kizárólag kreatív csomagokról fog szólni. Egy nagyon izgalmas feladat és kihívás vár rám.

Hobbykreativ.hu webáruházunk és üzletünk palettája nagyon széles, de mindig találok újabb és újabb alapanyagokat, amik kihagyhatatlanok, így folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

Üzletünket Budafok központjában, a Budafoki Szomszédok Piaca mellett találjátok. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen, gépkocsival parkolás a környéken mindenhol ingyenes.

Címünk: 1221 Budapest, Városház tér 5. Nyitvatartás: H-P 08.00-18.00, Szo: 08.00-14.00

Üzletünkben és webáruházunkban már kint, illetve fent vannak az őszi, téli, adventi koszorúk, dekorációk készítéshez szükséges alapanyagok.

Rengeteg és annál is több terméssel, jutaszalaggal, polifoam és selyemrózsával, egyéb őszi és téli kiegészítőkkel (levél, gomba, kerámia figurák, betűző bogyók, tök, kukorica, díszek, gyertyák, lézervágott feliratok-, és figurák stb.) találkozhattok nálunk, például: https://www.hobbykreativ.hu/termekkategoria/viragkoteszet/

Áraink : – termések, polifoam rózsák, betűző bogyók 290 Ft-tól

– fa feliratok 75 Ft-tól

– gyertyák 130 Ft-tól

Üzletünk gyerekbarát, mert kialakításra került egy külön kis gyerek alkotó és játszósarok, hogy amíg Te nézelődsz, gyerkőcöd alkothat, játszhat, olvashat. 🙂

Szeptember elején pedig kezdetét vette a Create Yourself környezettudatos projekt is, melynek keretében elkezdtük kiváltani a műanyagot, elhagyni a papír használatát és átállni jobb, környezetkímélőbb megoldásokra: webáruházi rendeléskor papír alapú számlát nem teszünk a csomagokba, számlát kizárólag elektronikusan küldjük meg, webáruházi rendelés csomagolása ma már “használt” vagy újrahasznosított kartondobozba megy,
budafoki üzletünkben elhagytuk a nylon szatyrot, és újrahasznosított papírból készült zacskóba, táskába adjuk ki a megvásárolt termékeket…., így haladunk lépésről lépésre.

Mottóm: „A kreativitás mindenkiben benne él, csak van akiből elő kell csalogatni!”

Az Őszi Munkagépes Mulatságon minden idősávban lesz tombola sorsolás, ahol többek között az általunk felajánlott kreatív csomagokat is megnyerhetitek! Természetesen mindegyik csomag munkagépes témájú 😉 A rendezvényen megtaláljátok majd kiállító standunkat is, ahol kreatív alapanyagokkal várunk Titeket! 

Üdvözlettel: Szentiványi Mariann – Create Yourself Kft. – végtelen kreativitás