Oldal kiválasztása

Kik is vagyunk mi, az Önbizalomba Öltöztetők?

„A stílus maga az ember.”

A „Mit vegyek fel?-Önbizalomba öltöztetve” csapat küldetése a nőiesség köré szövődik. A nőiesség minden lány, asszony, anya, nagymama természetének fontos része, és mégis gyakran elfelejtjük ápolgatni, gondozni, pedig megérdemelné.
Fontos tisztázni, hogy a nőiesség alatt nemcsak a nőiesség külső jegyeire gondoltunk, mert bár meghatározó dolog a vonzó megjelenés, de önmagában semmit nem ér, ha nem tudunk kapcsolódni saját belső női erőnkhöz, és ha nincs meg bennünk a megfelelő önszeretet.

„A vonzerő azzal kezdődik, hogy képes vagy igazán megszeretni önmagad.”

Mi pozitív változást hozunk az életedbe a specifikus, mindenre kiterjedő szemléletű módszerünkkel, mert hisszük, hogy a belső önbizalom és a külső magabiztos megjelenés kapcsolatából fakad az igazi stílus.

Nemcsak a külsővel foglalkozunk, amit a tükörben látunk, hanem az egész emberrel, a belső képpel is, mivel a belső és külső szépség összefügg. Segítünk, hogy őszintén elfogadd és megszeresd önmagad, kialakuljon egy egészséges énkép benned és átírhasd a magaddal kapcsolatos negatív hiedelmeidet.

Csapatunk tagjai között folytatott beszélgetésen született meg a terv, hogy hozzuk létre azt a felületet, vagy azokat az alkalmakat, amelyek a nőiesség erősítésével, a női önazonosság és kiteljesedés témájával dolgoznak. Blogunkat, találkozóinkat és személyes tanácsadásainkat ezért tudatosan úgy alakítjuk, hogy minden korosztály, aki érdeklődik, megtalálja segítségünkkel a maga nőies ritmusát. Mert a napi teendőink elsodornak minket saját magunk mellől. Vagy a gyerekeink, vagy a párunk, vagy a munkahely: nekünk, nőknek, mindig több területen fontos helytállni. Ehhez azonban sok energia és céltudatosság szükséges.

Mi magunk, a „Mit vegyek fel?- Önbizalomba öltöztetve” csapat tagjai is más és más korosztályt képviselünk – húszas, harmincas és negyvenes éveinkben járva – és éppen ezért érezzük úgy, hogy a magunk tapasztalataival, megfelelő kérdésekkel tudunk új utakat mutatni, legyen szó egy új ruha megválasztásáról, egy átrendezett és hasznos gardróbszekrényről, vagy a testi-lelki feltöltődésről.

„A rideg valóság az, hogy a nőket sokkal inkább a külsejük alapján ítélik meg a szakmájukban, mint a férfiakat. Lehet, hogy ez nem fair, de ez a ki nem mondott valóság.”

Néhány éve egy francia üzletasszony mondta ki ezt, és milyen jól tette, hogy felhívta rá a figyelmünket. Ez a megállapítás pont arról tanúskodik, hogy nem szabad elhanyagolnunk magunkat: sem a munkahelyen, sem a hétköznapokban. Mert az ízléses és önmagunkhoz illő öltözet az önkifejezés egyik formája. Ehhez azonban jó, ha tisztában vagyunk külső adottságainkkal, testalkattól az arcformáig bezárólag, vagy a saját színpalettánkkal, bőrtípusunkkal.

Mindez azonban minden női korosztályra és életkorszakra igaz. Úgy gondoljuk, hogy egy nagymamának ugyanúgy fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, mint egy édesanyának – tekintet nélkül életkorára, testsúlyára, alkatára. Ezért más és más minden egyes stílustanácsadás, gardróbrendezés, közös vásárlás. Mert mindegyik a nők sokféleségéről és a szépség megnyilvánulási formáiról tanúskodik.

Lényegében mindannyian másképpen készülünk egy színházi estre, vagy egy koktélpartira, egy baráti beszélgetésre vagy egy nagycsaládi vacsorára. Nem árt azonban, ha ismerjük az adott esemény megkívánta általános illemszabályokat (esküvő, hivatalos és félhivatalos alkalmak) mert így jól felkészülten, önbizalmunkat növelő öltözékben másképp néznek ránk minden egyes alkalommal.

A külsőnk és a belsőnk harmóniája ugyanis megteremti azt a ragyogást, amivel egy nő ellenállhatatlan lesz – vegyen részt bármilyen eseményen. A „Mit vegyek fel? -Önbizalomba öltöztetve” tagjai együttműködésével megtaláljuk minden hozzánk forduló nő egyedi stílusvilágát, azt az időtálló és nagyon jellemző együttest, ami sikereket hozhat az életünk minden területén.

Küldetésünk, hogy hozzájáruljunk egy olyan világ kialakulásához, amelyben a reggeli felöltözés nem nehézség, hanem az önelfogadás és önszeretet része.
Az igazi stílus nem a trendekről, a pénzről, vagy a médiákban a módosított fotókon megjelenő hamis tökéletességről szól. Az igazi stílus az önelfogadás eredménye és egyfajta önkifejezés, arról szól, hogy hogyan mutatjuk meg a belső lényünket, az összes gondolatunkat, érzéseinket, értékeinket hitelesen kifelé.
Ha többet szeretnél tudni arról, hogy milyen színek, fazonok állnak jól neked, akkor gyere el, vegyél részt valamelyik stílustanácsadó programunkon!

Elérhetőségeink:
www.mitvegyekfel-onbizalombaoltoztetve.hu
facebook.com/lifebeautysoul
instagram.com/onbizalombaoltoztetve

Ladányi Beáta
Önbizalom mentor, Stílustanácsadó
Párkapcsolati coach, Mediátor