Őszi
Munkagépes
Mulatság

2018. október 6. szombat 09:00 – 18:00

2040 Budaörs, Kinizsi utca 44.

(esőnap: október 7. vasárnap. Amennyiben a Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint október 6-án Budaörs területén szélsőséges időjárási viszonyok vagy egész napos eső várható, úgy a rendezvény másnap, 7-én kerül megrendezésre.)
Mulatság

Októberben ismét a munkagépeké a főszerep!

Október 6-án, Budaörsön kerül megrendezésre az első
Őszi Munkagépes Mulatság, ahol a gyerekeknek ismét lehetősége nyílik közelebbről is megismerkedni a munkagépekkel.

Jegyárak:

1 éves korig ingyenes a belépés

1 éves kor fölött egységesen 1000 Ft/fő a belépőjegy ára

Jegyek kaphatóak az oldalunkon a Jegyvásárlás menüpontban, valamint szeptember 1-től az alábbi helyeken:

Sóska Sóbarlang: 1024 Budapest, Lövőház u. 16/a
Babyberry és Barátai Showroom: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 25.
Chocofacture bolt és látványműhely: 1111 Budapest,
Kende u. 3.
Hobby Kreatív Bolt: 1221 Budapest, Városház tér 5.
Csillagjáró Fejlesztőház: 2040 Budaörs, Csillag utca 1.

A helyszínen NEM lehet majd jegyeket vásárolni, csak előzetesen megvásárolt jegyekkel lehet a rendezvényre belépni!

Mivel várunk?

Egész napos programok

Markoló Kaland a Zolmat Kft közreműködésével

A gyerekek szakképzett markoló kezelő segítségével vezethetnek egy JCB homlokrakodós markolót, valamint egy másik munkagépet, így rövidebb várakozási időre lehet számítani. A vállalkozó kedvű gyerekek kisebb földkupacokat is áthelyezhetnek a markolóval. (11:00 – 11:30-ig, 14:00 – 14:30-ig és 17:00 – 17:30-ig a program szünetel, hogy csökkentsük a zajterhelést az időszakos programok ideje alatt.)

Akna Túra a Koós-Wéber Kft közreműködésével

A szerelőakna fölött egy autódaru áll majd, ami alá tíz fős csoportokban lehet lemenni az aknába. Tapasztalt daruszerelő segít eligazodni a daru alvázán, akitől bátran kérdezhettek a gépek működéséről is.

Bobcat Matató a Zolmat Kft közreműködésével

Ezen a programon a gyerekeknek lehetősége van egyedül beülni a Bobcat fülkéjébe, ahol megnézheti, milyen körülmények között dolgoznak a földmunkagép kezelők. A Bobcat biztonsági okokból nem fog üzemelni, így nyugodtan matathatnak a gyerekek a fülkében. (11:30 – 11:45-ig, 14:30 – 14:45-ig és 17:30 – 17:45-ig a program szünetel, mert a munkagép használatba lesz véve a Bobcat Show-hoz.)

Daru Tesztelés a Koós-Wéber Kft közreműködésével

A gyerekeknek lehetősége van beülni az autódaru hatalmas vezetőfülkéjébe, valamint felmehetnek a kezelőfülkébe is, ahol kipróbálhatják a daru gémszerkezetének vezérlését is. (11:00 – 11:30-ig, 14:00 – 14:30-ig és 17:00 – 17:30-ig a program szünetel, hogy csökkentsük a zajterhelést az időszakos programok ideje alatt.)

Játékmunkagépes Játszóház a JátékMunkagép közreműködésével

A Bruder márkájú játék munkagépek az egész világot meghódították, nem véletlenül. A kiváló minőségű és teljesen élethű játékok a gyerekek kedvencei, melyeket most Ti is kipróbálhattok! Ráadásul, ha valamelyik típus a szívetekhez nő, kedvezményes áron hazavihetitek!

Kézműves sarok a Maszatvilág közreműködésével

Az alkotni vágyó gyerekeket egy kreatív kuckóval várjuk, ahol markoló formájú hűtőmágnest készíthetnek, őszi gyurmalapra alkothatnak, és számtalan munkagépes fejlesztő játékot is kipróbálhatnak.

Kukásautó turné

Minden gyerek szereti a kukásautókat, hiszen ezek a gépek oly misztikusan nyelik el az általunk termelt hulladékot. Hogy a gyerekek közelebbről is megismerkedhessenek a mindennapi életünket megkönnyítő géppel, kiállítunk egy kukásautót, amelybe akár bele is ülhetnek!

Hastánc oktatás a Mahasti Táncstúdió közreműködésével (az irodaépületben)

Bizonyára vannak olyan gyerekek és szülők, főként édesanyák, akiket nem igazán érdekelnek a munkagépek. Ha Te is közéjük tartozol, akkor jó hírünk van! A Mahasti Hastáncstúdió gyermek- és felnőtt táncoktatói keleti ritmusokkal és kecses mozdulatokkal várnak minden érdeklődőt kortól és nemtől függetlenül, hogy megismertethessék Veletek csodálatos világukat! (Fél órás kurzusok indulnak: 9:15, 10:15, 12:15, 13:15, 15:15, 16:15-kor.)

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Időszakos programok

Mesefelolvasás Mechler Annával 10:45 és 13:45 (az irodaépületben)

Mechler Anna, a KerékMesék írója kifejezetten a munkagépekről ír történeteket.Könyvei a munkagépeket szerető gyerekek kedvencei! A felolvasás alkalmával könyveiből hallhattok részleteket, valamint egy interaktív foglalkozáson is részt vehettek.

Hastánc előadás a Mahasti Táncstúdió közreműködésével 11:00 és 14:00 és 17:00 (a Daru Tesztelés helyszínén)

Mahasti Szmolinka Eszter nemzetközileg elismert hastánc előadó. Tanítványai rendre a magyar és a nemzetközi versenyek dobogós helyein végeznek. Most személyesen ő fog fellépni, hogy kóstolót mutasson tudományából.

Tombola 11:15 és 14:15 és 17:15 (a Daru Tesztelés helyszínén)

Mindenki, aki belépőjegyet vesz az eseményre, a karszalagján szereplő sorszámmal részt vesz a tombolán. Mindhárom időpontban az addig beérkező, de legkorábban az előző sorsolás időpontja után érkező vendégek között sorsolunk ki értékes nyereményeket.

Bobcat Show a Zolmat Kft közreműködésével 11:30 és 14:30 és 17:30 (a Bobcat Matató helyszínén)

Kaiser Tamás, a Zolmat Kft fúrómestere nem csak az irányított fúrások mestere, hanem szinte az összes munkagépé is. Az előadásokon vele láthattok egy látványos és nem mindennapi produkciót, ami garantáltan emlékezetes lesz!

Időrendben

10:45 Mesefelolvasás Mechler Annával az irodaépületben
11:00 Hastánc előadás a Mahasti Táncstúdió közreműködésével a Daru Tesztelés helyszínén
11:15 Tombola a Daru Tesztelés helyszínén
11:30 Bobcat Show a Zolmat Kft közreműködésével a Bobcat Matató helyszínén
13:45 Mesefelolvasás Mechler Annával az irodaépületben
14:00 Hastánc előadás a Mahasti Táncstúdió közreműködésével a Daru Tesztelés helyszínén
14:15 Tombola a Daru Tesztelés helyszínén
14:30 Bobcat Show a Zolmat Kft közreműködésével a Bobcat Matató helyszínén
17:00 Hastánc előadás a Mahasti Táncstúdió közreműködésével a Daru Tesztelés helyszínén
17:15 Tombola a Daru Tesztelés helyszínén
17:30 Bobcat Show a Zolmat Kft közreműködésével a Bobcat Matató helyszínén
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kiegészítő programok

Büfé és különleges édességek boltja

Ha a nap folyamán megéheznétek, megszomjaznátok, prémium minőségű ételeket és italokat találhattok a helyszíni gasztro pontokon.

Kölyök Piac

Csupa olyan termékkel várnak Rátok kiállítóink, amik a gyerekek és szülők kedvencei lesznek! Egyedi, kézzel készített gyerekholmik, játékok és kiegészítők!

Kézműves foglalkozások

Ha szeretnétek alkotni a gyerekekkel, akkor szeretni fogjátok a sokszínű lehetőségeket! A Kölyök Piac kiállítói között biztosan megtaláljátok a Nektek való foglalkozást!

FONTOS INFORMÁCIÓK

A rendezvény helyszíne a Koós-Wéber Kft budaörsi telephelye, amely ipari terület, emiatt kiemelten BALESETVESZÉLYES! Szervezőkként természetesen mindent megteszünk, hogy biztosítsuk a vendégek biztonságát, ám fontos kiemelnünk, hogy a gyerekekért elsősorban a saját szüleik és felnőtt kísérőik felelnek. Kérünk Titeket, hogy FOKOZOTTAN FIGYELJETEK a kihelyezett táblákra és jelzésekre, valamint ügyeljetek rá, hogy a gyermekek se lépjenek be a lezárt területekre! Köszönjük!

A rendezvény egész helyszínén TILOS A DOHÁNYZÁS a lobbanékony anyagok miatt. Dohányzásra kijelölt hely a kapun kívül található.

A helyszínen található irodaépületben elérhető BABA-MAMA SZOBA, ahol lehetőség van nyugodt körülmények között szoptatni és pelenkát cserélni is.

Szintén az irodaépületben található ORVOSI SZOBA, ahol szükség esetén elsősegélyt nyújtanak a mentős személyzet tagjai.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvényünkön fényképek készülnek, amelyeken szerepelhettek a tömegben. A belépőjegy megvásárlásával ezt elfogadjátok, valamint az esetleges publikáláshoz is hozzájárultok.

A SZERVEZÉSRŐL

A Szervezkedő Szülők Szövetsége (ahogyan magunkat definiáljuk) azért jött létre, hogy idén májusban megszervezzük az Első Darus Gyereknapot. Rendezvényszervezői tapasztalatlanságunk és a szervezés egyértelmű hiányosságai ellenére is akkora sikere volt a rendezvénynek, hogy rájöttünk, a gyerekeknek valós igénye, hogy testközelből is megismerhessék a munkagépeket. Erre az igényre válaszként megszerveztük az Első Őszi Munkagépes Mulatságot. Képességeinkhez és tudásunkhoz mérten, figyelve az előző rendezvény után érkezett visszajelzésekre, megpróbáltuk “látogatóbarátabb” formába rázni ezt a különleges eseményt. A látványosságokat úgy alakítottuk ki, hogy a rendezvényen kényelmesen eltölthető idő nagyjából 3 óra legyen, ehhez igazítottuk az időszakos programokat, valamit az idősávra szóló belépőjegyeket is: reggel 9 órától 12 óráig, 12 órától délután 3 óráig és 3 órától este 6 óráig. Meglátásunk szerint három órányi ott tartózkodás során minden látványosságot kipróbálhattok és megnézhettek, ráadásul ennyi idő alatt a kisebb gyerekek bőven elfáradnak. Reméljük, sokan ellátogattok hozzánk október 6-án Budaörsre, mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy gondoskodjunk a felhőtlen szórakozásotokról!

Helyszín

2040 Budaörs, Kinizsi u. 44.

Hívj minket

+36-30/599-5915

Küldj emailt

info@munkagepescsaladinapok.hu

Kérdésed van? Keress minket telefonon, emailben, vagy akár itt:

Adatvédelmi tájékoztató

3 + 10 =

Együttműködő partnereink

Kiemelt támogatóink

Jegyárusító partnereink
Közreműködő partnereink