A Tranz-Org Rendezvénytechnika Kft. a hazai rendezvénytechnikai szolgáltatások területének egyik legrégebbi szereplője. Fő profilunk a magyarországi és környező országokban rendezett szabadtéri fesztiválok, nagyrendezvények rendezvénytechnikai hátterének tervezése, kialakítása és megvalósítása. 2005-ben cégünk új tevékenységként felvette az iroda-, raktár-, és szaniter konténerek szerelését, karbantartását és felújítását, illetve egyedi konténerek tervezését és gyártását is.

Lakos László cégalapító-tulajdonos szakmai múltjának és elkötelezettségének is szerepe van abban, hogy a Tranz-Org megbízható és professzionális segítséget képes nyújtani a katonai kitelepülések, kitelepítés, vagy a katasztrófa-helyzetek (árvíz, vörösiszap-ömlés) kezelésében éppúgy, ahogy – Magyarországon, egyedülálló módon – már egy évtizede képes több tízezer fős rendezvények kiépítésére, biztonságos üzemeltetésére, építkezési beruházások háttér-infrastruktúrájának szakszerű biztosítására is.

Egy korábbi interjú Lakos Lászlóval itt olvasható, cégünkről bővebben pedig a www.tranzorg.hu oldalon találnak információt.

(A Darus Gyereknapon a Tranz-Org Kft. nem mint rendezvénytechnikai partner vesz részt, hanem a kiállított munkagép flottát erősíti egy Hangcha targonca kihelyezésével.)